Dit is over #2: Circuit Zolder

De DOK-crew en de kleur OranjeEva Mouton is dit jaar artist in residence bij DOK in Gent. Ze nodigde Hanneke HendrixWillem ClaassenVincent Zegveld, Joeri van Putten en mij uit om vier dagen daar te komen werken. Samen met Eva, Bert De Geyter en Jonas van Topocopy maakten we in drie dagen een zine op oude Riso’s. De laatste tien exemplaren worden via Topocopy verkocht. Voor foto’s van het zine kun je hier terecht. Voor foto’s van ons verblijf hierHieronder mijn tweede bijdrage. De eerste staat hierCircuitZolderP1CircuitZolderP2Eigenlijk zouden Bert en ik ook muziek gaan maken, maar daar hadden we geen tijd voor. Berts Gretsch stond er echter wel, dus in een vrij uurtje heb ik die gepikt en snel een beat gebouwd – met twee akkoorden, een drumloop en mijn Kaossilator.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s