LomoPost

In het verleden plaatste ik met enige regelmaat LomoPoems op de tumblr die ik speciaal daarvoor had aangemaakt. Nadat de Supersampler, waarmee ik ze maakte, stuk ging bleven de beeldgedichten achterwege. Welnu, ik heb een nieuwe. En er is dus ook een nieuw LomoPoem.

Om dat te vieren heb ik ook maar meteen postkaarten laten maken van zes LomoPoems uit de eerste serie. Die postkaarten zijn te bestellen voor 6 euro, inclusief verzendkosten. Bestellen doe je hier. Hiep hiep, partijtje!

LomoPoems

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s