De kook (gymnastiekoefening voor de ziel)

Foto: Jack van Heugten voor Ugenda.

Afgelopen vrijdag trad ik op tijdens Het Wilde Oosten. Speciaal voor die gelegenheid nam ik wat nummers meet van het album waar ik momenteel aan werk (waarover later meer). Een week van tevoren hoorde ik dat er cellist Antonis Pratsinakis mee zou komen en ik stuurde hem de nummers. Naast de nummers van het album improviseerden we die middag ook nog een nummer op basis van een bestaande tekst. Hieronder een opname waarin ik een gênante fout maak. Wie als eerste weet welke fout ik bedoel (ik maak er vast meer, maar die gelden niet als juist antwoord) krijgt het zine dat die avond verspreid werd van me. Daarin staat ook de tekst van dit nummer, zonder die fout.

Ugenda noemde deze tekst in een recensie trouwens een ‘gymnastiekoefening voor de ziel’. Lees de hele recensie hier.

2 thoughts on “De kook (gymnastiekoefening voor de ziel)

  1. Nu heb ik de hele tekst geluisterd op zoek naar die fout, geen fout gevonden, en achteraf beseft dat ik op die manier eigenlijk niet naar je tekst heb geluisterd. Ik moet nog een keer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s