Op de vluchtstrook van de vaart der volkeren

Het pomphuis

Het is zover: ondercast is vanaf nu ook een label. Ik heb er allerlei wilde plannen voor, maar we beginnen bescheiden.

vlnr - popfilter, bert, jopEen jaar geleden bracht ik een weekend in mijn favoriete hut midden in het bos bij Ermelo door. Ik deed dat samen met Jop Luberti en Bert van Beek. We hadden ons voorgenomen om een ep op te nemen. Ik was bepakt met interfaces, microfoons, midikeyboard en ik weet niet wat – maar de oplader van mijn laptop was ik vergeten. Dus zat er niks anders op dan alles met een field recorder op te nemen, twee kanalen.

We schreven de nummers ter plekke en na dat weekend hadden we het allemaal druk. Maar nu, een jaar later, zijn die nummers er dan. Onze bandnaam: op de vluchtstrook van de vaart der volkeren. Dat is iets wat Bert en ik bedachten toen we verkeerd waren gereden. De titel van de ep: een ander huis staat hier niet. Dat was omdat we de sleutel niet konden vinden.

Enfin. Het is er. En vanaf nu ben ik dus ook labelbaas. De ep is te koop voor 3 euro op bandcamp. Een gelimiteerde zeefdruk is verkrijgbaar voor 10 euro.

En in ander nieuws: het winkeltje is ook bijgewerkt. Ik heb vanaf nu mijn eigen bundels weer op voorraad. En bij bestelling van beide bundels krijg je tik als letterpress-print. Tot zover, meer later.

Bert op banjo (achteraanzicht)

One thought on “Op de vluchtstrook van de vaart der volkeren

  1. Pingback: De Houthakker | De Nieuwe S

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s